natasha کاربر جدید وضعيت: آفلاين 25 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 65 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 15 بار در 3 پست
ارسال شده در: جمعه، 30 دي ماه ، 1390 13:38:05 موضوع مطلب:
نمیدونم چرا
آخه من یادمه آخر استریت چارتس کهومن گفت 4-5 تا ویدئو میخوایم بسازیم بعد که صحبت نمیدونم چرا شد فکر کنم کامران گفت نمیدونم چرا رو داریم میسازیم ویدئو بعدیه...
ویدئو بعدی هرچی که باشه من بی صبرانه منتظرم _________________ کامران و هومن ستاره ی زندگی
fatemeh-kh کاربر جدید وضعيت: آفلاين 27 مهر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 91 امتياز: 0 تشکر کرده: 44 تشکر شده 19 بار در 2 پست
محل سكونت: ایران
ارسال شده در: جمعه، 30 دي ماه ، 1390 14:03:30 موضوع مطلب:
natasha مي نويسد:
نمیدونم چرا
آخه من یادمه آخر استریت چارتس کهومن گفت 4-5 تا ویدئو میخوایم بسازیم بعد که صحبت نمیدونم چرا شد فکر کنم کامران گفت نمیدونم چرا رو داریم میسازیم ویدئو بعدیه...
ویدئو بعدی هرچی که باشه من بی صبرانه منتظرم
من و تو هردو دقیقا به این نکته اشاره کردیم!! _________________ کامران و هومن،ستاره های زندگیِ من!
parya کاربر جدید وضعيت: آفلاين 21 مهر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 42 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 5 بار در 3 پست
ارسال شده در: شنبه، 1 بهمن ماه ، 1390 11:02:04 موضوع مطلب:
وای من که نمی تونم انتخاب کنم من منتظر همشم نمی دونم چرا. وقتی کسی رو دوست داری . اگه دنیا دست من بود وای حسودی واقعا نمی تونم انتخاب کنم ولی به نظر من ویدئوی نمی دونم چرا چون درباره ی ماهاست با بقیه ویدئوها فرق داره
--------------------------------------------------------------------------------------
کامران و هومن یعنی عشق یعنی زندگی یعنی نفس
ana کاربر جدید وضعيت: آفلاين 5 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 213 امتياز: 0 تشکر کرده: 74 تشکر شده 41 بار در 6 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 2 بهمن ماه ، 1390 01:18:58 موضوع مطلب:
پریا جون منم به خاطر همین میگم وگرنه تموم اهنگای این البوم عالین وهر کدوم یه حسی داره که ادم می خواد اون حس که به هر شکلی مثلا داستان که قصه ی فرشته ی نجات یا توحالت استدیو بودن تو بهترینی هست به شکل تصویری وعینی درک کنه _________________ کامران هومن دو ستاره تکرار نشدنی
farvehar کاربر جدید وضعيت: آفلاين 13 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 100 امتياز: 0 تشکر کرده: 46 تشکر شده 46 بار در 8 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 2 بهمن ماه ، 1390 18:58:58 موضوع مطلب:
نه کامران جون نگفت فقط گفت سوپرایزه ولی من آهنگ "تو به من نشون دادی" و "وقتی کسی رو دوست داری" و "مال تو" رو دوست دارم ویدیو بشه _________________ گفتار نیک
پندار نیک
کردار نیک
پیروزی
آخرين ويرايش توسط farvehar در تاريخ دوشنبه، 10 بهمن ماه ، 1390 11:18:47; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
4-29 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 8 بهمن ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 56 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 11 بار در 11 پست
محل سكونت: گرگان
ارسال شده در: يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 12:29:56 موضوع مطلب:
سلام. واسه من هر کدوم باشه فرقی نمی کنه. مثل همه شما که همه رو دوست دارید. ولی نمی دونم چرا رو به همین علت که کامران و هومن گفتم ساختن و یه علت دیگه دوست دارم زودتر ببینم. من عاشق همه ی آهنگ هام بخاطر اینکه از هنجره ی جیگر طلای کامران و هومن خونده می شه. فدای تارهای صوتیشون. فرشته ی نجات و بهترینی رو خیلی دوست دارم.
ولی احتمالا نمی دونم چرا ست که ازش صحبت زیاد شده اونم از خودگلشون. چون بهترینن دیگه ... نمی دوننین چرا فداتون شم.... چون باعث شادی مایید و یه عشق پاک و زیبا.مرسی از خدا بابت همه چیز بخصوص کامران و هومن. _________________ کامران و هومن قشنگ ترین معجزه زندگی من(ماهدیس): قلبم مال تو ، به دوست داشتن شما می نازم ، نفسم... باران لطف خداست و من عاشق باران شدم. ببار بر من .