golnoosh کاربر جدید وضعيت: آفلاين 20 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 67 امتياز: 0 تشکر کرده: 3 تشکر شده 7 بار در 3 پست
محل سكونت: qazvin
ارسال شده در: سه شنبه، 4 بهمن ماه ، 1390 11:57:49 موضوع مطلب:
ایشالا همتون بیشتر از هزار بار ببینیدشون و من دوس دارم یه روز هممون باهم به دیدارشون بریم فک کنم خیلی باحال بشه من که همش دعا میکنم حداقل یه بارم که شده همه باهم بریم ببینیمشون
ELIKH کاربر جدید وضعيت: آفلاين 21 دي ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 70 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 8 بار در 8 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 4 بهمن ماه ، 1390 16:46:40 موضوع مطلب:
دوستان خوش به حالتون.من هر شب با رویای دیدار کامران هومن به خواب میرم گاهی هم اصلا خوابم نمیبره.خدا کنه یه روزی همه ما بتونیم کامران و هومن را ببینیم.
به امید آن روز
parya کاربر جدید وضعيت: آفلاين 21 مهر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 75 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 14 بار در 7 پست
ارسال شده در: شنبه، 8 بهمن ماه ، 1390 00:31:10 موضوع مطلب:
بله آنا جون باهات موافقم هر چند بارم که کامران و هومن عزیز رو ببینیم بازم سیر نمی شیم
دوست من میگه اگه بری ببینیشون دیگه اینقدر دوسشون نداری ولی میدونم اشتباه فکر می کنه
من که فقط تو خواب دیدمشون حتی خونمون هم اومدن و توی خواب هم خیلی خیلی خیلی مهربونن
ana کاربر جدید وضعيت: آفلاين 5 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 396 امتياز: 0 تشکر کرده: 114 تشکر شده 67 بار در 27 پست
محل سكونت: Iran
ارسال شده در: يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 10:14:20 موضوع مطلب:
پریا جون اره دقیقا می فهمم حتی توخواب دیدنشون چه لذتی داره مثل اینکه تو رویا قدم می ذاری کاش یه روزی این رویات به حقیقت مبدل بشه ومام چنین رویایی رو توزندگی واقعیمون ببینمیم .به امید اون روز
4-29 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 8 بهمن ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 225 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 41 بار در 33 پست
محل سكونت: ایران/گلستان/گرگان
ارسال شده در: يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 11:22:44 موضوع مطلب:
سلام عزیزان.انشاالله که همه مون بتونیم ببینمشون. من امیدم زیاده.کافیه تلاش کنیدو توکل بر خدا. ایرانی همیشه موفقه. انشاالله تو کشور خودمون همه. قربان شما ماهدیس _________________ شونه برای گریه هات /من (ماهدیس) خاک زیر پات می شم/تو اون فرشته خدا ...
4-29 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 8 بهمن ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 225 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 41 بار در 33 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 11:25:37 موضوع مطلب:
خوش به حال شما راحیل.انشالله نوبت ما. خوشحالم تونستی بری. از خدابخوای می شه بری. کافیه تلاش و اراده کنی. خدا دعاهای از ته دل رو قبول می کنه. _________________ شونه برای گریه هات /من (ماهدیس) خاک زیر پات می شم/تو اون فرشته خدا ...
ارسال شده در: يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 11:30:20 موضوع مطلب:
سلام سایه حان. خاطره ی خوبی بود. من سرکارم.خونه بودم اشکام راحت میومد. خوش به حالت خدا خیلی دوست داره. همه ما رو دوست داره. قسمت تو اون روز اون موقع بود. خداروشکر خوشحالی.انشاالله بازهم ببینیشون و انشالله نوبت ما. ******************** دعامی کنم همه ما با هم روزی کامران و هومن رو ببینیم.دعاکنید*************** یاعلی _________________ شونه برای گریه هات /من (ماهدیس) خاک زیر پات می شم/تو اون فرشته خدا ...
cutetannaz کاربر جدید وضعيت: آفلاين 12 اسفند ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 222 امتياز: 0 تشکر کرده: 15 تشکر شده 16 بار در 15 پست
محل سكونت: tabriz
ارسال شده در: جمعه، 12 اسفند ماه ، 1390 15:29:47 موضوع مطلب:
دارم دیوونه میشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!منم همچی خاطره ای میخوام داشته باشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!ما که فقط 2 بار رفتیم کنسرتشون!!!!!خدا رو شکر که بابام راضی شده بود بلیت vip بگیره!به هر حال هیچی مثل بغل کردن یا حرف زدن باهاشون نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ I am living just for 2 engels named kamran & hooman