NilooStar کاربر جدید وضعيت: آفلاين 3 مهر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 155 امتياز: 0 تشکر کرده: 46 تشکر شده 82 بار در 13 پست
ارسال شده در: جمعه، 7 بهمن ماه ، 1390 19:34:01 موضوع مطلب: خبر مهم!!!!!!!!!
خبر مهم از فیس بوک
دوستان قراره روز یکشنبه 29 ژانویه(به وقت لس انجلس) پشت صحنه "فرشته نجات" پخش بشه
هم در سایت رادیو جوان و هم از شبکه pmc music
ولی ساعتش اعلام نشده!
هر خبری شد اطلاع بدین لطفا
SAHAR72 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 1 آذر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 22 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 5 بار در 4 پست
ارسال شده در: جمعه، 7 بهمن ماه ، 1390 22:43:00 موضوع مطلب:
واي خبرو شنيدم امروز وايييييييييييييييي تا يکشنبه من صبر ندارم لاقل ساعتشم نگفتن چرا ايشالا هميشه مثل امسال خبر زياد ازشون باشه دلمون پوسيده بود يه مدت _________________ همین که اسمت رو منه ، کلی می بالم به خودم
بذار همه گمان کنن من اول عاشقت شدم...
4-29 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 8 بهمن ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 56 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 11 بار در 11 پست
محل سكونت: گرگان
ارسال شده در: شنبه، 8 بهمن ماه ، 1390 12:58:02 موضوع مطلب:
مرسی از خبر جدید. خبری شد حتما اطلاع می دیم. خیلی خوشحال شدم.کسی زودتر باخبرشد حتما خبربده. این مدت مصاحبه که زیاد داشتن. ولیواقعا دلم براشون تنگ شده بود. یک تصویری می بینم تا خودشونو ببینیم انشاالله همه. مرسی _________________ کامران و هومن قشنگ ترین معجزه زندگی من(ماهدیس): قلبم مال تو ، به دوست داشتن شما می نازم ، نفسم... باران لطف خداست و من عاشق باران شدم. ببار بر من .
ghazaleh کاربر جدید وضعيت: آفلاين 12 مهر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 61 امتياز: 0 تشکر کرده: 3 تشکر شده 13 بار در 4 پست
محل سكونت: شهر عاشقا
ارسال شده در: شنبه، 8 بهمن ماه ، 1390 16:49:33 موضوع مطلب:
سلام ابجی نیلو
چه خفرا؟؟؟؟
نیلو جون تو رو خدا هر موقع ساعتشو فهمیدی به ما هم بگو
بووووووووووووووووووووووووووس _________________ ه یعنی هوا
و یعنی وقار
م یعنی محبت
ن یعنی نجابت
=
هومن
ana کاربر جدید وضعيت: آفلاين 5 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 213 امتياز: 0 تشکر کرده: 74 تشکر شده 41 بار در 6 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 20:25:10 موضوع مطلب:
اخه چرا پخش نمیکنن چشای من از حقه در اومد از بس چش به تی وی دوختم بچه ها توروخدا اگه خبری دارین بگین انگار نه انگار پی ام سی امروز قراره پشت صحنه ای پخش کنه اگه قرار کنسل شده چرا خبرنمیدن اگه نه پس چرا پخش نمیکنن من دارم دیوونه میشم _________________ کامران هومن دو ستاره تکرار نشدنی