mahsah101 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 28 دي ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 9 امتياز: 0 تشکر کرده: 8 تشکر شده 5 بار در 4 پست
محل سكونت: shiraz
ارسال شده در: پنجشنبه، 6 بهمن ماه ، 1390 12:01:17 موضوع مطلب:
من خودم عاشق تیپ کامران و هومنم اگه پسر بودم 100٪ خودمو شبیه کامران و هومن میکردم ولی دوست دارم اندام کامران و هومن ورزیده تر شه!!!!!ولی الانش هم عالیین.. _________________ HOOMAN101
nasim کاربر جدید وضعيت: آفلاين 3 مهر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 147 امتياز: 0 تشکر کرده: 73 تشکر شده 32 بار در 5 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 6 بهمن ماه ، 1390 12:26:41 موضوع مطلب:
به نظر من فرشته ها همین طوری هم خیلی خوشگلو خوشتیپن من که دوست ندارم تغییری بکنن یعنی همین که هستن بهترینن... _________________ کامران و هومن تنها بهانه ی زندگی برای من
shahrzad-hk کاربر جدید وضعيت: آفلاين 7 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 41 امتياز: 0 تشکر کرده: 11 تشکر شده 21 بار در 2 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 6 بهمن ماه ، 1390 16:46:48 موضوع مطلب:
خوب منظورت لباس پوشیدنشونه یا هیکلشون؟؟
لباس هاشون که بسیاااااااااار عالیه.هم اسپرت موپوشن عالی میشن وهم رسمی.سلیقشون توی این موضوع خیلی خوبه
اما هیکلشون...من حس میکنم هومن نسبت که اول سال که خیلی خیلی لاغرشده بود بازکمی چاق شده.توی عکسای کنسرت لاس وگاس طوری بود که اینجوری فک میکنم اما جفتشون خوش هیکلن...اصلامگه پدرام میزاره اینا ازفرم خارج بشن...مثل شیر بالاسرشونه...
.
مرسی _________________ شیشه پنجره را باران شست...
ازدل تنگ من اما چه کسی یادتورا خواهدشست
کاربرانی که برای این ارسال از shahrzad-hk تشکر کرده اند mahsah101
bahareh-kh کاربر جدید وضعيت: آفلاين 18 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 13 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 4 بار در 2 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 6 بهمن ماه ، 1390 16:55:43 موضوع مطلب:
منم با شهرزاد جون موافقم...
هومن اول سال خیلی لاغر شده بود وقتی مصاحبه ی تی وی پرشیای نوروز 90 رو که اوبرهاوزن بودن رو با کلیپ مثل خودت مقایسه میکردم هومن خیلی لاغرتر شده بود....ولی الان وقتی اون مصاحبه رو با کلیپ لاس وگاس مقایسه میکنم دوباره یکمی چاق شده ولی خب نه مثل قبل...
اما در کل به نظرم هیکلشون خوبه....شاید اگر وزنشون کمی بیشتر از الان بود بهشون نمیومد....
ولی در حال حاضر هم سلیقشون در انتخاب لباس عالیه هم اینکه فرم هیکلشون خوبه....
کاربرانی که برای این ارسال از ana تشکر کرده اند mahsah101
parya کاربر جدید وضعيت: آفلاين 21 مهر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 42 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 5 بار در 3 پست
ارسال شده در: شنبه، 8 بهمن ماه ، 1390 00:13:35 موضوع مطلب:
[size=12]لباس پوشیدنشون که خدایی حرف نداره آخرشه حیف که پسر نیستم و گرنه مثل کامران و هومن عزیزم تیپ می زدم
هیکلشونم که واقعا خوبه البته با تشکر از پدرام نازنین [/size]
farvehar کاربر جدید وضعيت: آفلاين 13 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 100 امتياز: 0 تشکر کرده: 46 تشکر شده 46 بار در 8 پست
ارسال شده در: شنبه، 8 بهمن ماه ، 1390 12:24:46 موضوع مطلب:
همه چیشون خوبه فقط من از چند نفر شنیدم که گفتن شلوارا سفیداشون توی بهترینی اون کش پشتش مسخرس میدونم خیلی ها ناراحت میشین ولی من فقط نظر بقیه رو گفتم و به نظر خودم برای بهتر شدن باید انتقاد پذیر بود و در مورد چاق شدن هومن حتماً دست پخت کامران جونم خیلی خوبه که چاق شده حالا بزنید به تخته که چشم نخوره این پسر خشگله!!تق تق...تق! _________________ گفتار نیک
پندار نیک
کردار نیک
پیروزی
ghazaleh کاربر جدید وضعيت: آفلاين 12 مهر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 61 امتياز: 0 تشکر کرده: 3 تشکر شده 13 بار در 4 پست
محل سكونت: شهر عاشقا
ارسال شده در: شنبه، 8 بهمن ماه ، 1390 16:55:27 موضوع مطلب:
انصافی همه چیشون تکه
ولی...
ولی شاید اگه مثه تو خود نمره ی بیستی لباس بپوشن قشنگ تر باشه
البته من اون تیپو دوس دارم هر کسی یه نظری داره
ولی اونجا خیلی ماه بودن البته الانم ماهناااااااا
بعد دیگه یکمیم اندامشونو مثه قدیمیا کنن خیلی قشنگ میشه ولی بازم عالین
بعد دیگه ........
من خودم تیپ اسپرت رو بیشتر دوس دارم و دوس دارم مثه اون قسمت بهترینی که یه بلوز قرمز پوشیده بودن و از روشم یه ژاکت لباس بپوشن اون موقع خیلی ماه تر میشن بازم میگم الانشم به اندازه ی کافی ماهن _________________ ه یعنی هوا
و یعنی وقار
م یعنی محبت
ن یعنی نجابت
=
هومن
کاربرانی که برای این ارسال از ghazaleh تشکر کرده اند mahsah101
4-29 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 8 بهمن ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 56 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 11 بار در 11 پست
محل سكونت: گرگان
ارسال شده در: يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 12:05:18 موضوع مطلب:
سلام. هر چی بپوشن بهشون میاد. وزن هر کسی بالا و پایین می شه. ولی برای کامران و هومن با شرایطشون و اینکه غذا خیلی دوست دارن بیشتر بالاو پایین می شه. انشاالله همیشه سلامت باشن عزیزای من (ما). خوش تیپ و خوش پوش. هر تیپی رو استفاده می کنن. اسپرت یا مجلسی و.. بهشون میاد. بهترینن... _________________ کامران و هومن قشنگ ترین معجزه زندگی من(ماهدیس): قلبم مال تو ، به دوست داشتن شما می نازم ، نفسم... باران لطف خداست و من عاشق باران شدم. ببار بر من .