ali7 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 29 دي ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 1 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 3 بهمن ماه ، 1390 01:43:29 موضوع مطلب: اولين شعر
سلام...اين اولين شعري است كه خودم گفتم و به شما تقديم ميكنم:
وقتي كه من تو رو يه جا مي بينم * ميخوام بيام كنار تو بشينم
براي يك لحظع ديدن تو * ميرم تو باغ يه شاخه گل مي چينم
وقتي كه من تو رو يه جا مي بينم * ميخوام بيام كنار تو بشينم
نميدونم شايد اين يك خياله * اما همش خودمو با تو ميبينم
هرچي بخواي به خاطرت ميارم * تو جون بخا اونم به پات ميزارم
اما يه بارم تو واسه هميشه * پيشم بمون نگو ديگه نميشه
تو رو خدا بمون تورو خدا بمون * اين دل من رو مال خودت بدون
تو هموني كه آرزوشو داشتم * به خاطرش سنگ تموم ميذاشتم
هميشه من قدر تو رو ميدونم * به خاطرت تا به ابد ميخونم
هرچي بخواي به خاطرت ميارم * تو جون بخا اونم به پات ميزارم
اما يه بارم تو واسه هميشه * پيشم بمون نگو ديگه نميشه
تو رو خدا بمون تورو خدا بمون * اين دل من رو مال خودت بدون
فقط يك ازتون دارم كه اگه تونستين اين شعر رو واسه كامران و هومن ارسال كنيد آخه من اين شعر رو يه جورايي به فرشته نجات شباهت دادم و خودمم نميتونم اين شعر رو بفرستم.با تشكر از همه شما دوستان عزيزwww.kamranvahooman.blogfa.com
Kimia-Manager2 مدیر سایت وضعيت: آفلاين 15 مرداد ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 13 امتياز: 0 تشکر کرده: 72 تشکر شده 11 بار در 3 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 3 بهمن ماه ، 1390 16:07:43 موضوع مطلب:
سلام عزیزان.دوست من می تونی در مسابقه ی شعر و نقاشی شرکت کنی و شعرت رو به ایمیل من بفرستی تا در ماهنامه اختصاصی کامران و هومن قرار بگیره.با سپاس. _________________ KimiaKH-manager2
ana کاربر جدید وضعيت: آفلاين 5 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 213 امتياز: 0 تشکر کرده: 74 تشکر شده 41 بار در 6 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 3 بهمن ماه ، 1390 16:30:03 موضوع مطلب:
نیلوجونم تواف بی کامران هومن اون قسمتی که به رامین زمانی گذاشتن با کلیک روش به فیسبوکش می ره که تو جاییکه جواب داده بود توتا ادرس ایمیل اعلام کرده بود که اگه کسی خواس واسش بااون ادرس میل بفرسته _________________ کامران هومن دو ستاره تکرار نشدنی
SAHAR72 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 1 آذر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 22 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 5 بار در 4 پست
ارسال شده در: جمعه، 7 بهمن ماه ، 1390 22:44:23 موضوع مطلب:
سلام عزيزم شعرت قشنگ بود ايشالا که به دست کامران هومن عزيزمون برسه و بخوننش _________________ همین که اسمت رو منه ، کلی می بالم به خودم
بذار همه گمان کنن من اول عاشقت شدم...
4-29 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 8 بهمن ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 56 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 11 بار در 11 پست
محل سكونت: گرگان
ارسال شده در: يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 12:45:41 موضوع مطلب:
**********سحرجان شعرت قشنگ بود. علی جان انشاالله که شعرت به دستشون برسه. من شعر اولم یادم نیست چیه. شاید پیداش کردمو اینجا نوشتم. ولی هم شعر و هم نثر می گم. برای کامران و هومن عزیز هم گفتم. اگه قرار باشه به دستشون برسه حتما اینجا میام ذکر می کنم. خیلی خوشحالم کردید.یک نقاشی هم (طراحی) از کامران و هومن کشیدم. مرسی **************** با امید به خدا _________________ کامران و هومن قشنگ ترین معجزه زندگی من(ماهدیس): قلبم مال تو ، به دوست داشتن شما می نازم ، نفسم... باران لطف خداست و من عاشق باران شدم. ببار بر من .