ana کاربر جدید وضعيت: آفلاين 5 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 396 امتياز: 0 تشکر کرده: 114 تشکر شده 67 بار در 27 پست
محل سكونت: Iran
ارسال شده در: دوشنبه، 3 بهمن ماه ، 1390 16:39:58 موضوع مطلب:
اخ نیلوجون دمت گرم چه خوب گفتی اگه بشه خیلی بو دمیشه سایت که فضایی خیلی خوبی داره که بچه ها توش عضوشن حالا هرچی بیشتر تکامل یداکنه بینظیرتر میشه
در ضمن منم یه پیشنهادی به نظر بچه ها اضافه میکنم اینکه یه قسمتم واسه بیوگرافی کامل بذاریم با این هک اکثر سایتا بیوگرافی رو گذاشتن ولی اگه کسی که این سایت اولین سایتیه که توش قدم می ذاره وتازه به جمع فنا پیوسته بیشتر باکامران هومن اشنا میشه حالا این نظر من بود نمی دونم چه جوریه
NilooStar کاربر جدید وضعيت: آفلاين 3 مهر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 219 امتياز: 0 تشکر کرده: 82 تشکر شده 107 بار در 26 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 3 بهمن ماه ، 1390 17:00:21 موضوع مطلب:
دوستان
همونطور که کیمیا جان گفت خودشون هم با این کار موافق هستن و ظاهرا ارشیو کاملی دارن پس دیگه نیاز نیست شما ویدئو ها رو بفرستین
با سپاس از همه شما عزیزان
شاد و موفق باشید
faegheh کاربر جدید وضعيت: آفلاين 17 دي ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 10 امتياز: 0 تشکر کرده: 7 تشکر شده 3 بار در 3 پست
محل سكونت: iran
ارسال شده در: چهارشنبه، 5 بهمن ماه ، 1390 18:19:37 موضوع مطلب:
با درود به همه ی طرفداران کامران و هومن
همونطور که میدونید آرشیو ویدیوهای کامران و هومن در این سایت هست
و چند تا از ویدیو ها که با کیفیت HDهست
من از همین جا از مدیران عزیز این سایت خواهش میکنم که تمام ویدیوهای کامران و هومن با کیفیت HD در سایت رادیو جوان هست رو در اینجا بزارن
که هم من و همه ی عزیزان با کیفیت عالی این ویدیوهای زیبا رو داشته باشیم
برای من واقعا سخته که از سایت رادیو جوان ویدیو دانلود کنم
تو این سایت خیلی راحتتر میتونم دانلود کنم
با تشکر از شما
موفق باشید
parya کاربر جدید وضعيت: آفلاين 21 مهر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 75 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 14 بار در 7 پست
ارسال شده در: شنبه، 8 بهمن ماه ، 1390 00:59:07 موضوع مطلب:
با نظر فائقه جون موافقم منم تو این سایت بهتر می تونم دانلود کنم لطفا تمام ویدیوهای کامران و هومن رو بذارید . مخصوصا که من دنبال ویدیوهای لیلی و ...از گروه بلک کتز هستم با سپاس فراوان
farvehar کاربر جدید وضعيت: آفلاين 13 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 252 امتياز: 0 تشکر کرده: 173 تشکر شده 112 بار در 44 پست
ارسال شده در: شنبه، 8 بهمن ماه ، 1390 12:13:18 موضوع مطلب:
دوستان عزیز من ویدیوی لیلی و کت من رو که درخواست دو تا از دوستان هست رو به زودی برای مدیر می فرستم چون تاییدیش رو از خود مدیر گرفتم و به امید خدا به زودی در سایت قرار میگیره اگه بازم ویدیویی هست بگید تا با همکاری هم در سایت قرار بدیم.
با سپاس فراوان _________________ گفتار نیک
پندار نیک
کردار نیک
پیروزی
4-29 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 8 بهمن ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 225 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 41 بار در 33 پست
محل سكونت: ایران/گلستان/گرگان
ارسال شده در: يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 13:23:11 موضوع مطلب:
در اول با تشکر از خدا و کامران و هومن و مدیریتو دست اندرکاران سایت: نظرت خوب بود. اره یک بیوگرافی کامل ازشون به عنوان معرفی کامل این عزیزان با افتخار به اینکه ایرانی اند و یه آشنایی کامل از دوگلمون (کامران و هومن) واسه یک سری هم می شه. به گمانم حرفی نباشه واسه گفتن دلیل اینکه تو معجزه بودی ، اولین عشق قشنگم که رنگی داره مثل خورشید سپید رنگ خوبی اون تو بودی _________________ شونه برای گریه هات /من (ماهدیس) خاک زیر پات می شم/تو اون فرشته خدا ...
4-29 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 8 بهمن ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 225 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 41 بار در 33 پست
محل سكونت: ایران/گلستان/گرگان
ارسال شده در: يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 13:29:22 موضوع مطلب:
انا جان من هم نظرمو در مورد نظر شما دادم .من خودم هنوز وقت نکردم تمام و کامل سایت رو ببینم. اینقد شوق دارم.سرکار یه کنار مشغول دیدن این وبلاگ عالیم تا نظری داشتم بدم که همه ما به سمت هرچه بهتر شدن این سایت خوب بریم با اینکه نسبت به بقیه سایت ها عالیه. ایرانی بهترینه بخصوص کامران و هومن.*************باتشکر از مدیران سایت.براتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم و هر کاری ازدست ما بربیاد برای شما انجام می دیم. *************** یاعلی _________________ شونه برای گریه هات /من (ماهدیس) خاک زیر پات می شم/تو اون فرشته خدا ...
کاربرانی که برای این ارسال از 4-29 تشکر کرده اند ana
narges کاربر جدید وضعيت: آفلاين 3 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 289 امتياز: 0 تشکر کرده: 131 تشکر شده 99 بار در 15 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 21:28:48 موضوع مطلب:
فکر خوبیه البته مدیران سایت خیلی زحمت می کشن مطمئناً اگه شرایطش باشه حتماً این کار رو میکنن _________________ من خدایی دارم که همین نزدیکیست ! اینجا ! میان قلب من !!!
کاربرانی که برای این ارسال از Hossein-Manager تشکر کرده اند NilooStar, eli, farvehar
farvehar کاربر جدید وضعيت: آفلاين 13 شهريور ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 252 امتياز: 0 تشکر کرده: 173 تشکر شده 112 بار در 44 پست
ارسال شده در: جمعه، 21 بهمن ماه ، 1390 13:11:53 موضوع مطلب:
خواهش می کنم من همیشه در خدمت گذاری برای کامران هومن و طرفداراشون آماده ام دوستان گرامی هر ویدیویی رو که خواستید بگید تا با کمک مدیران زحمت کش سایت در اختیارتون بزاریم _________________ گفتار نیک
پندار نیک
کردار نیک
پیروزی